Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Babymobile


Een babymobile is een van de leukste accessoires in de babykamer. Een babymobile ziet er niet alleen leuk uit, maar stimuleert de baby ook nog eens om nieuwe kleuren en vormen te ontdekken. Bij Koter & Co zijn verschillende soorten babymobiles te vinden, voor iedere babykamer is er dus wel een leuke mobile.


Wat is een babymobile?

Een babymobile wordt gebruikt om boven de box te hangen, zodat wanneer de baby in de box ligt hij hiernaar kan kijken en later naar kan grijpen. Er zijn verschillende soorten babymobiles, zo zijn er mobiles met en zonder muziek, bewegend en niet-bewegend. Ook zijn er mobiles met verschillende soorten figuurtjes er aan.

Hoe gebruik je een babymobile?

Een babymobile wordt meestal boven de box, of het bedje gehangen. Wanneer je baby een onrustige slaper is, kan het afgeraden worden om een mobile boven het bedje te hangen. Het kindje kan hierdoor overprikkeld raken, waardoor het nog minder makkelijk in slaap valt. Gebruik een babymobile daarom voor onrustige baby’s alleen op plekken waar de baby wakker en alert kan zijn, zoals in de box.


Welke soorten babymobiles zijn er?

Koter & Co verkoopt de vrolijke mobiles van Skip Hop en Global Affairs. Alle mobiles hebben vrolijke diertjes, die elektrisch bewegen boven het hoofdje van de baby. De Nightmobile Magical Night van Happy Baby is speciaal geschikt voor boven het wiegje of ledikant. Deze speelt namelijk slaapliedjes af, en projecteert afbeeldingen. Hierdoor is deze mobile ook als nachtlampje te gebruiken.