Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

BabyZen Yoyo

BabyZen Yoyo

 babyzen-yoyo


De Baby Zen Yoyo is de ideale buggy om mee te nemen op reis. Het frame van de Babyzen Yoyo is licht van gewicht en compact op te vouwen zodat je de Yoyo overal mee naar toe kunt nemen. De naam Yoyo zegt het al, hij klapt in zodra je deze laat vallen en springt open zodra je hem omhoog trekt. De Baby Zen Yoyo is zelfs zo compact op te vouwen dat je deze ook mee kan nemen als handbagage in het vliegtuig. Inclusief regenscherm en handige reistas. Wie wil deze handige kinderwagen niet?

Babyzen Yoyo: buggy van hoge kwaliteit

De Babyzen Yoyo is niet als andere buggy’s. Veel buggy’s zijn compact, maar leveren hierbij ook veel aan comfort en rijdcapaciteit in. De Babyzen Yoyo is daarentegen zeer wendbaar, en zelfs met één hand te besturen. Doordat de buggy zo licht is, gaat hij gemakkelijk drempels en stoepjes op en af. Ook is hij voorzien van een opbergvak, om boodschappen in mee te nemen.
 

De ideale stadsbuggy

De Babyzen Yoyo wordt onder andere gebruikt door gezinnen die in de stad wonen en daardoor weinig ruimte in de hal hebben voor een kinderwagen. Doordat hij eenvoudig tot zeer klein opgeklapt kan worden neemt hij weinig plaats in. Ook wanneer je met je kindje op je arm staat kan de Babyzen Yoyo nog makkelijk ingeklapt worden. Dit maakt de Babyzen Yoyo de ideale buggy voor gezinnen in de stad. De Babyzen Yoyo is voorzien van een draagband, waardoor hij ingeklapt gemakkelijk meegenomen kan worden.


Babyzen Yoyo newborn pack

De Babyzen Yoyo kan gebruikt worden voor baby’s vanaf 6 maanden. Voor jongere baby’s is er de Babyzen Yoyo newborn pack. Hierin kunnen kindjes vanaf de geboorte vervoerd worden. Wanneer het kindje groter is kan de wieg van de Yoyo verwijderd worden, en kan deze weer als buggy gebruikt worden. De newborn pack is verkrijgbaar in verschillende kleuren, met accessoires in bijpassende kleuren.


Accessoires voor de Babyzen Yoyo

Er zijn verschillende accessoires verkrijgbaar voor de Babyzen Yoyo. Wanneer je de buggy wilt gebruiken in ons Hollandse weer kan het prettig zijn om er de bijpassende regenhoes bij te bestellen. Hiermee zit je kindje altijd droog in de Babyzen Yoyo. In de zomer kan een bijpassend muskietennet en parasol echter handig zijn.