Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Babybjorn

Babybjorn

babybjorn

 


Babybjörn staat bekend om hun hoge kwaliteit, veiligheid en stijl en dat heeft al vele internationale (design)prijzen opgeleverd. De producten van Babybjörn, gemaakt van organisch geteeld katoen, voldoen aan de GOTSnormen. Dat wil zeggen dat de producten van Babybjörn voor minstens 95% bestaan uit organisch geteeld katoen.
 

 

Baby Bjorn draagzak One

1 van de producten van Baby Bjorn is de draagzak One. Deze kunt u als buik en rugdrager gebruiken. De draagzak is te gebruiken vanaf de geboorte van uw kind (minimaal 3.5 kg. ) tot en met 3 jaar ( maximaal 15 kg. ). De draagzak biedt de juiste ondersteuning van hoofd, rug en heupen van uw groeiende kind. Bovendien is de draagzak One, net als alle andere draagzakken, ontwikkeld in nauwe samenwerking met vooraanstaande kinderartsen. U kunt de draagzak in alle posities gemakkelijk en zonder hulp gebruiken. Wanneer uw kindje iets ouder is, kunt u de hoogte aanpassen en uw kind met het gezicht naar u toe of van u af dragen. Vanaf twaalf maanden kunt u uw kind op uw rug dragen. 

 

Babybjorn zetelpotje

Naast de draagzak hebben wij in ons assortiment ook het Babybjorn zetelpotje. Met dit zeteltje is het voor ieder kind een feest om zindelijk te willen worden. Het zeteltje heeft een uitneembare pot.

De video van Baby Bjorn kun je hier bekijken:

 

 

 


Voor producten van deze fabrikant belt u ons aub in de winkel op 020-6754504