Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Beaba

BeabaMet de babycook van Beaba ontdek je het plezier om supersnel een lekkere, gezonde maaltijd voor je baby of kind op tafel te zetten zodat ze kunnen uitgroeien tot echte fijnproevertjes.
 
Met de babycook van Beaba kun je de dagelijkse maaltijden voor je kind bereiden (lunch, avondeten en fruithapje). Met de babycook van Beaba maak je in 10 minuten een vruchtenmoes of warme maaltijd. Je kunt dezelfde ingrediŽnten gebruiken als voor de rest van het gezin, dus dat maakt het extra makkelijk.

De afmetingen van de babycook van Beaba zijn speciaal afgestemd op het maken van individuele Beaba porties, die met je baby meegroeien. Voor het afmeten van de porties van uw kind heeft Beaba een makkelijke weegschaal en dan als alles gedaan is, de handige Beaba opbergbakjes voor in de koelkast of vriezer. De Beaba bakjes zijn per portie weer te ontdooien in de superhandige Beaba babycook. 
 
De Beaba babycook heeft 4 functies in 1 apparaat. Met de Beaba babycook kun je stomen, pureren, ontdooien en opwarmen. De Beaba babycook is verkrijgbaar in diverse kleuren. Als je zelf niet zo goed weet wat je kunt maken met de Beaba baby cook hebben wij voor u in ons assortiment het superhandige Beaba babykookboek.

 

Bekijk hieronder een review van de Beaba babycook van een moeder: