Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Boumy

Boumy

 boumy-babyslofjes-babyschoenen-leren-slofje

Babyslofjes en babylaarsjes van Boumy

De babyslofjes en babylaarsjes van Boumy zijn gemaakt van zacht leer met een suede zool zodat je kindje niet zo snel uitglijdt. De slofjes en schoentjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo is er voor ieder wat wils. Te gebruiken als binnen pantoffel of buiten in de kinderwagen. De boumy wordt ook vaak gebruikt voor kindjes die naar een kinderdagverblijf gaan. De Boumy collectie wordt handgemaakt en voldoet aan alle EU regelgeving. 
 

Bij Boumy ruimte voor ontwikkeling van de voetjes 

De voetjes van jouw kindje hebben ruimte nodig om zich te ontwikkelen. Vooral bij de eerste kruip- en looppogingen kunnen schoentjes met harde zolen knellen en belemmeren. Dat is niet goed voor de natuurlijke greep die een voetzool van een kind moet verkrijgen. De zachte, soepele Boumy babyslofjes van 100% leer zijn daarom ideaal, want ze geven kindjes het gevoel dat ze op blote voetjes lopen. Het natuurlijke materiaal ademt en houdt zo de voetjes 's zomers koel en 's winters lekker warm. 
 

Boumy biedt hoogwaardige kwaliteit

De Boumy babyslofjes onderscheiden zich door het gebruik van hoogwaardig kwaliteit leer, de pasvorm en de stijlvolle designs. Boumy hanteert een model dat zo is ontworpen dat er geen lastige veters nodig zijn. Door de elastieken enkelsluiting is het slofje snel en gemakkelijk aan te trekken. Zeg nou zelf wie wil er nu niet een paar mooie Boumy's voor zijn allerliefste schat!