Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Bugaboo

Bugaboo

bugaboo-kinderwagen


Bugaboo Cameleon³ 
the ONE

In 2016 viert Bugaboo het bestaan van de Bugaboo Cameleon³ met de nieuwe campagne theONEDe Bugaboo Cameleon³ is de originele all-in-kinderwagen en al jaren geliefd bij generaties ouders over de hele wereld. Deze iconische kinderwagen is speciaal ontworpen voor ondernemende ouders die graag op pad gaan met hun baby of peuter!

 

Bugaboo Cameleon³ Blend

Als start van deze campagne is er de special-edition Bugaboo Cameleon³ Blend. Deze alleskunner heeft een zachte, stijlvolle uitstraling door de verfijnde tweed stof aan de buitenkant en de zachte, blauwe Tencel voering, gemaakt van een natuurlijke vezel. Daarnaast wordt de wagen gekenmerkt door het bruine, leather-look handvat en draagbeugel en een lichtgrijs doorgestikt jersey matrasje. Speciaal voor deze uitvoering heeft Bugaboo een mooi grof gebreid dekentje van katoen ontwikkeld. Het extra vak in de zitting geeft eenvoudig toegang tot je dagelijkse benodigdheden. Voor de frissere dagen is er een matching voetenzak in blauw, eveneens gemaakt van Tencel, met een lichtgrijze, gewatteerde jersey voering.

 

Bugaboo is een relatief jong bedrijf dat zich de laatste jaren bewezen heeft in kinderwagen land. Bugaboo komt er in vele verschillende soorten en maten. Bij Koterenco vindt u de gehele collectie Bugaboo kinderwagens op voorraad en binnen 7-10 werkdagen leverbaar. De collectie bestaat uit de Bugaboo Bee 3, de Bugaboo Cameleon 3, de Bugaboo Donkey, de Bugaboo Buffalo, de Bugaboo Classic 3 en diverse Limited Editions. Verder kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke accessoires van de prachtige Bugaboo kinderwagen. Voor meer info kunt u altijd contact opnemen met onze winkel door te bellen naar 0031-20 6754504 of te mailen. Wij verzenden ook Bugaboo kinderwagens naar het buitenland.


 Volgende pagina
 Volgende pagina