Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

KEK Amsterdam-Muurstickers

KEK Amsterdam-Muurstickers

kek-amsterdam-kinderkamer-muurstickers-dieren


Wat is Kek Amsterdam?

KEK Amsterdam Muurstickers zijn ontzettend leuke levensechte muurstickers met dieren uit het bos of uit het oerwoud. Kek muurstickers zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt levensgrote en levensechte konijntjes, eekhoorntjes of baby tijgertjes in de kinderkamer plakken. Dan is het net alsof je in een levensecht bos of jungle bent. Hoe cool is dat. De muurstickers van KEK Amsterdam verfrissen en verfraaien je interieur, kinder of babykamer. De sticker kan alleen op een harde en vlakke ondergrond geplakt worden, zoals deuren, een raam of een gladde muur. De muurstickers van Kek Amsterdam zijn zo mooi dat je ze allemaal wel wilt. Een prachtig kraamcadeau. 


De makers over Kek Amsterdam

Samen met mijn haar twee jongere broers Bas en Evert is Barbara ruim 6 jaar geleden een bedrijf begonnen in muurstickers. Ze houden niet van kale muren in huis, vandaar. Wat toen nog een ‘leuke hobby’ was, bleek al snel serious business te worden. Inmiddels is Kek Amsterdam niet meer weg te denken uit de kinderkamer en is de collectie uitgebreid met behang en posters, en nog meer muurstickers. Behalve het zelf ontwerpen van de producten, werkt Kek Amsterdam ook samen met andere creatieve geesten zoals illustratoren van kinderboeken. Neem nu de prachtige tekeningen van Fiep Westendorp, die onder andere Pluk van de Petteflet op zijn rode kraanwagentje zijn beroemde uiterlijk gaf. Diverse tekeningen van haar hand vormen de basis van een nieuwe collectie behang en muurstickers, waarmee de kinderkamer in een handomdraai een nieuwe look krijgt.


Vliesbehang Kek Amsterdam

Behangen is tegenwoordig weer helemaal in, vooral de kinderkamer is daar erg geschikt voor. Het behang van Kek Amsterdam is gemaakt van het beste vliesbehang, dat vele malen sterker is dan gewoon (papier) behang. Het is heel makkelijk aan te brengen. Je brengt namelijk de lijm rechtstreeks aan op de muur. Geen geknoei meer met onhandige behangtafels waarop je de behangbanen moet insmeren. Vliesbehang aanbrengen is zo makkelijk, echt iedereen kan het! En wil je weer eens iets anders, dan trek je de behangbanen zo droog van de muur. Het behang van Kek Amsterdam wordt CO2-vrij geproduceerd: er worden geen schadelijke stoffen gebruikt, dus het is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar. Verder leuk om te weten: een deel van het pand waar het behang wordt geproduceerd, wordt verwarmd met de restwarmte van de behangproductie. Wat papierafval betreft, is de behangleverancier zogenaamde Paper for Paper Goldpartner. Dit houdt in dat het afval teruggaat naar de papierfabriek, waar weer nieuw papier wordt geproduceerd. Een gesloten cirkel. Geweldig toch?
 

 Volgende pagina
 Volgende pagina