Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen
 Volgende pagina
 Volgende pagina
   
   
   

Kinderwagen

Het kopen van een kinderwagen is iets dat al tijdens de periode van de zwangerschap plaats vindt, ongeacht of jullie weten of het een jongetje of meisje wordt de keuze voor de kinderwagen wordt vaak al gemaakt. Het is verstandig om te kiezen voor een neutrale kinderwagen, bijvoorbeeld navy of antraciet, je kunt de kinderwagen dan altijd voor een tweede gebruiken of doorverkopen. Om de kinderwagen leuk te maken voor jullie kleintje kan met accessoires. Denk hierbij bijvoorbeeld aan leuke voetzakken die in talloze kleuren verkrijgbaar zijn. Door zo een voetzak aan te schaffen kun je de wagen helemaal richten op de smaak die bij jouw zoontje of dochtertje past.

Buggy board

Een buggyboard is erg handig als je al een kindje heb die zelfstandig goed kan staan. Een buggyboard koppel je aan de kinderwagen, op deze manier staat jouw peuter tussen jou en de kinderwagen in. Je kunt je op deze manier snel voortbewegen zonder dat je een duowagen nodig hebt. Alle gemakken van een duowagen, maar je hebt veel minder ruimte in de auto nodig.

Zonnekap en zonnescherm

Jouw baby en later peuter maakt volop gebruik van de kinderwagen, vooral omdat deze meegroeit met jouw kindje. De kinderwagen staat altijd een kant op en daardoor kan de zon fel in de ogen van jouw koter schijnen. Bij Koter & Co vind je leuke zonneschermen en zonnekappen, ze kunnen de wagen een kleurrijke boost geven en ze bieden bescherming voor de ogen.