Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka boxkleed

Wanneer u een pasgeborene heeft is een boxkleed een standaardproduct dat in huis wordt gehaald. Een koeka boxkleed wordt gebruikt om uiteraard in de box te leggen zodat de ondergrond verzacht wordt en uw baby zacht in de box kan liggen. Boxkleden zijn er in veel verschillende soorten en maten. Zo heb je dunne boxkleden waar het genoodzaakt is om een box matras onder te leggen en boxkleden met een dikkere voering waardoor het niet nodig is om een box matras te gebruiken. Omdat er zoveel verschillende koeka boxkleden zijn en de keuze van het assortiment groot zijn kunt u zelf bepalen wat voor een boxkleed het beste bij u past en natuurlijk welke kleur het beste bij uw interieur past. 

Materiaal van de Koeka boxkleed

Koeka gebruikt veel verschillende materialen en stoffen om hun boxkleden te perfectioneren. Zo heeft u keuze uit koeka boxkleden gemaakt van de stof Teddy, maar ook boxkleden met de stof Wafel. Ook hebben de koeka boxkleden aan beide kanten een verschillende kleur. Hierdoor wordt het u mogelijk gemaakt om het boxkleed om te draaien en van kleur te verwisselen waardoor u uw interieur gelijk een andere twist geeft. De boxkleden van koeka zijn op een bepaalde manier gevuld waardoor een boxmatras niet nodig is en deze boxkleden zelfs te gebruiken zijn als speelvloerkleed voor uw kind. Doordat koeka hun exclusieve stoere stijl doorvoert in hun gehele collectie geven ook deze boxkleden een stijlvolle look. 

Accessoires voor bij de Koeka boxkleed

Koeka heeft niet alleen boxkleden maar heeft ook nog accessoires om uw box compleet te maken. Denk hierbij aan de bijpassende boxbumpers en boxzakken. Boxbumpers zijn de zogeheten zachte randen om uw baby te beschermen voor de harde zijkanten. Deze boxbumpers zijn er in verschillende kleuren zodat deze altijd matchen met uw boxkleed. Als extra accessoire heeft koeka ook de boxzak. Deze zak is ontworpen om aan de box te hangen als extra detail maar ook als extra opbergruimte. In deze boxzak kunt u bijvoorbeeld de boxspeeltjes in op bergen of verzorging producten. Net zoals de boxbumpers zijn deze boxzakken in verschillende kleuren verkrijgbaar zodat u deze met uw boxkleed kunt matchen en het de stoere stijl afmaakt van uw box.