Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Persberichten

PERSBERICHT


Amsterdam, 14 november 2014

PERSBERICHT: KOTER & CO: DE LEUKSTE (WEB)WINKEL VAN NEDERLAND OPENT BUGABOO SHOP IN SHOP

 
 
Een begrip in Amsterdam en omstreken én een begrip online: Koter & Co. Zowel in de ‘stenen variant’ als de digitale versie dé plek om te zijn als je je kinderen wilt kleden, vervoeren, verwennen en verzorgen. Sinds kort heeft Koter & Co een Bugaboo shop in shop geopend, met onder meer de splinternieuwe Bugaboo by Diesel en de mogelijkheid je geheel eigen Bugaboo samen te stellen.

Zoals auto’s steeds unieker en persoonsgebonden worden, wordt ook de kinderwagen een beetje van het merk en een beetje van papa en mama. Het merk geeft de opties en de ouders maken de keuze. Bugaboo geeft klanten de mogelijkheid om bij Koter & Co met behulp van een Ipad een geheel eigen Bugaboo samen te stellen. Kies de kleurencombinatie die het beste past bij jouw gezin en drie dagen later heb je de kinderwagen in huis!

De allernieuwste Bugaboo Cameleon by Diesel is inmiddels gearriveerd bij Koter & Co. Deze gave opvallende groene Bugaboo heeft een ontzettend stoere urban uitstraling en wordt gekenmerkt door veel bijzondere details, waaronder een knalgele handrem, een ster op de zijkant van de wagen en het bekende Diesel-logo op de wielen. Echt een wagen voor stoere kids en ouders.

Los van kinderwagens kun je bij de leukste (web)winkel van Nederland ook terecht voor de nieuwste kindercollecties van merken als Imps & Elfs, American Outfitters, Molo, Kidscase en Claesens. Daarnaast vind je hier origineel speelgoed (leuke cadeautjes voor de feestdagen!), bijzondere items voor de kinderkamer en de betere verzorgingsartikelen. Online en real live een echte aanrader dus!

Koter & Co is gevestigd aan de Scheldestraat 55 in Amsterdam of heel eenvoudig te vinden op www.koterenco.nl.


Koter & Co; 'Allerleukste kinderwinkel van Amsterdam!'

 
1 / 1
zoom out

AMSTERDAM - Nu het langzamerhand steeds kouder wordt is het belangrijk om je kind warmer te kleden. Voor kinderen is het belangrijk dat ze kleding dragen waarin ze lekker kunnen bewegen. Verder is het handig om ze meerdere laagjes over elkaar aan te trekken, zodat door de verschillende luchtlaagjes tussen de kleding in, de lichaamswarmte langer aanwezig blijft. Met die nieuwe trendy wintercollectie van Koter & Co is dit mogelijk. 

 

 

Jouw kind is het allerbelangrijkste in de wereld en dat vindt Koter & Co ook. Om die reden heeft de winkel al meer dan 13 jaar het leukste maar ook het meest praktische aanbod voor jouw baby en kinderen. 
 
Merken
Iedere ouder wil zijn of haar kind zo leuk mogelijk aankleden, het liefst tegen een betaalbare prijs. Bij Koter & Co vind je veel mooie en inspirerende merken met de nieuwste wintercollecties, vooral van Nederlandse bodem. Denk hierbij aan Lodger, Koeka, Cottonbaby, Imps & Elfs, Bengh, Scotch Shrunk, Scotch R'belle, Petit Bateau, Kikkid, kidscase,Claesens en nog veel meer. Stuk voor stuk merken waar jouw kind zich lekker in voelt.
 
Contact
Koter & Co is dé winkel met moderne, hippe kinderkleding voor zowel jongens als meisjes. Ook vind je hier leuke schoentjes en andere accessoires. Kijk voor meer informatie op de website of breng een bezoek aan de winkel.

Openingen
Maandag: 10.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zatredag: 10.00 - 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Koter & Co
Scheldestraat 55 /57
1078 GG AMSTERDAM
Tel: 020-6754504
Mobiele tel: 06-50604790
www.koterenco.nl
Advertentie in Local Heroes/maart 2010
___________________________________________________________________________

Advertentie in de Amsterdamse editie van het magazine BEWUSTE OUDERS!

___________________________________________________________________________