Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen
 Volgende pagina
 Volgende pagina
   
   
   

Verzorging

Tijdens de zwangerschap is verzorging voor de moeder belangrijk, maar ook na de bevalling en dan niet enkel voor de moeder maar ook voor de baby. Onder verzorging bij Koter & Co vind je alles op het gebied van verzorging, dus zowel producten voor lichamelijke verzorging van de baby als producten die hierbij nodig zijn zoals aankleedkussens en kruiken. Het proces om zindelijk te worden, tandjes krijgen en nagels knippen vallen onder verzorging.


Baby verzorging

Het verzorgen van jouw baby’tje is een dagelijks ritueel van badderen tot eten en van luiers verschonen tot zindelijk worden. Alles wat je kunt bedenken dat je hierbij nodig heb vind je bij Koter & Co. Schaartjes en vijltjes (baby manicure) om zo zorgvuldig mogelijk de nagels te verzorgen, zodat ze zichzelf niet open kunnen krabben zijn nodig. Naast praktische producten zijn ook leuke spullen nodig om de baby overal en altijd te kunnen verzorgen, daarvoor vind je bij ons leuke luiertassen.

Toilettrainer

Wanneer jouw kleintje een bijdehantere peuter wordt, breekt vaak ook de tijd van het zindelijk worden aan. Om dit proces te stimuleren zijn er leuke truukjes om dit te bevorderen, maar het potje of de toilettrainer blijft een must om in huis te hebben. Het plaspotje kan op de grond geplaatst worden en de toilettrainer kun je zien als een wc-bril verkleiner. Deze laatste geeft dan ook vaak het gevoel aan de peuter dat ze op een echte grote mensen wc plassen. Onze plaspotjes en toilettrainers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren om dit proces zo leuk mogelijk te maken.