Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Aankleedkussenhoes


Een aankleedkussenhoes wordt gebruikt om het aankleedkussen te bedekken. Een aankleedkussen is namelijk gemaakt van een waterafstotende stof. Dit is heel praktisch, maar voelt zeer koud aan voor de baby. Met een aankleedkussenhoes voelt het aankleedkussen prettiger aan bij de huid, en ziet deze er bovendien gezellig uit. Koter & Co heeft een ruim assortiment aankleedkussenhoezen, waardoor er voor iedere stijl babykamer een bijpassende aankleedkussenhoes is. Een aankleedkussen heeft een standaardmaat, je kunt daardoor iedere gewenste combinatie kussen en hoes maken. Ook hoezen van verschillende merken kunnen daardoor op hetzelfde kussen gebruikt worden.


Soort aankleedkussenhoes

Hoewel iedere aankleedkussenhoes op dezelfde manier werkt, zijn er veel verschillende soorten aankleedkussenhoezen. Zo zijn er klassieke hoezen van hydrofiel materiaal. Deze hoezen zijn van 100% katoen gemaakt en nemen daardoor goed vocht op. Bovendien voelt de stof van hydrofiel materiaal prettig aan op de huid van de baby. Er zijn echter ook luxere aankleedkussenhoezen beschikbaar met verschillende banen. Een middenbaan van zacht materiaal wordt hier bijvoorbeeld gecombineerd met twee gebreide buitenste banen. Er zijn aankleedkussenhoezen in verschillende kleuren, waardoor deze goed gecombineerd kunnen worden met de rest van het interieur in de babykamer.


Merk aankleedkussenhoes

Koter & Co verkoopt aankleedkussenhoezen van verschillende merken. Zo zijn er de prachtig luxe aankleedkussenhoezen van Baby’s only, deze kunnen leuk gecombineerd worden met de bijpassende commodemandjes van dit merk. Op deze manier is de commode helemaal in stijl ingericht. Ook hebben wij de heerlijk zachte aankleedkussenhoezen van Lodger, gemaakt van zacht katoen in zachte gekleurde printjes. Ook Aden en Anais heeft een mooie aankleedkussenhoes, gemaakt van hydrofiel stof. Deze hoezen hebben printjes die matchen bij de hydrofieldoeken van dit merk. Wanneer je op zoek bent naar een mooie basic velours aankleedkussenhoes in een effen kleur, kijk dan eens bij Cottonbaby. Deze hoezen zijn eenvoudig en effen, en passen hierdoor in ieder interieur.