Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen
 Volgende pagina Volgende groep pagina's
 Volgende pagina Volgende groep pagina's

Babykamer


Bij Koter & Co vindt u allerlei producten om van de babykamer het fijnste en gezelligste kamertje in huis te maken. Jij en je kindje brengen veel tijd door in de babykamer, daarom is het belangrijk om van de babykamer een warme en huiselijke plek te maken. Bij Koter & Co hebben wij een groot assortiment aan producten voor de babykamer.

Babykamer inrichten

Bij het inrichten van de babykamer wordt vaak begonnen met het verven van de muren. Wanneer je op zoek bent naar een mooi kleurtje voor op de muur van het kamertje van jouw baby, kijk dan ook eens bij de muurverf van baby’s only. Deze verf is afgestemd op de accessoires van dit merk, waardoor de inrichting één mooi geheel wordt.

Na het verven en inrichten van de kamer begint het leukste gedeelte: de styling met leuke accessoires. Denk hierbij aan een mooie aankleedkussenhoes met een bijpassend commodemandje, of een prachtig opgemaakt wiegje met een mooi warm dekentje. Wat jouw smaak op het gebied van babykamers ook is, bij Koter & Co hebben wij van alles in huis om het kamertje uniek en stijlvol in te richten.

Merken voor de babykamer

Koter & Co verkoopt bekende, maar ook minder bekende merken. Zo hebben wij een groot assortiment producten van Koeka, bekend van de klassieke wafelstoffen en pastelkleurtjes. Ben je echter fan van felle kleuren en vrolijke patronen? Kijk dan eens bij de dekens van het Zweedse merk Klippan. Deze prachtige wollen dekens zijn werkelijk eyecatchers in iedere babykamer.

Babykamer: lekker slapen

Waar de babykamer vooral voor gebruikt wordt is om heerlijk rustig in te kunnen slapen. Daarom heeft Koter & Co een groot assortiment op het gebied van slaapzakken, inbakerdoeken en inbakerslaapzakken. Iedere baby is namelijk anders: het ene kindje slaapt het liefst in een eenvoudige slaapzak, terwijl een ander kindje uitsluitend ingebakerd in slaap kan vallen.

Op het gebied van inbakerdoeken en -slaapzakken heeft Koter & Co verschillende merken en modellen. Een veel verkocht merk is bijvoorbeeld de Puckababy, in deze inbakerslaapzakjes ligt de baby ingepakt, waardoor hij niet wakker wordt van zijn eigen armpjes. Aden & Anais bieden prachtige inbakerdoeken, waarin je zowel kleine als grotere baby’s comfortabel kunt inbakeren of wrappen. Kijk voor een klassiek model slaapzak eens bij de slaapzakken van Lodger.