Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Baby’s only verf


Baby’s only verf heeft de allermooiste kleuren verf voor de babykamer, helemaal afgestemd op de overige producten van het merk Baby’s only. Met Baby’s only verf kun je de babykamer daarom helemaal ton sur ton op kleur inrichten. Kies bijvoorbeeld voor een mooie deken in dezelfde kleur als de muurverf.

Eigenschappen Baby’s only verf

De verf van Baby’s only is op waterbasis, waardoor deze niet stinkt. Dit maakt dat Baby’s only verf veilig voor kinderen is, en veilig voor het milieu. Ondanks dat het op waterbasis is, is de verf eenmaal opgedroogd met een doekje afneembaar. Dit is wel zo handig in een kinderkamer, waar met regelmaat handjes tegen de muur aan staan. De verf kan niet alleen binnen in de babykamer gebruikt worden, maar is ook buitenshuis te gebruiken. Wanneer je de verf voor een ander doeleinde dan de babykamer wilt gebruiken is dit dus ook zeer goed mogelijk.

Kleuren Baby’s only verf

Zoals gezegd zijn de kleuren van de muurverf van Baby’s only afgestemd op de kleuren van de andere producten binnen hun assortiment. Koter & Co verkoopt alle 12 verschillende kleuren binnen het assortiment. De kleuren lopen uiteen van oudroze, tot licht grijs, tot jeans blauw. Alle 12 de kleuren zijn bijzondere en unieke kleuren, die ervoor zorgen dat de babykamer een stijlvolle uitstraling krijgt.

Tips voor Baby’s only verf

Wanneer je aan de slag gaat met de Baby’s only verf, bedenk dan goed welke kleur je wilt toepassen in de babykamer. Het leukste is om de verf af te stemmen op bijvoorbeeld het beddengoed. Dit hoeft niet per se dezelfde kleur te zijn, want alle 12 kleuren passen qua stijl goed bij elkaar.

Vind je bijvoorbeeld mintgroen een mooie kleur, maar een geheel mintgroene kamer wat veel van het goede? Verf de kamer dan wit, met één wand in de Baby’s only mintgroene verf.