Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Boof

BoofBoof

Boof is een nieuw Nederlands merk dat vanaf nu te koop is bij Koter & Co. Boof producten zijn op een milieuvriendelijke en duurzame manier geproduceerd. Boof is een Nederlands merk en wordt met de hand gemaakt binnen Europa. De kleding van Boof is hierdoor verantwoord voor mens en milieu. Daarnaast zijn de broeken en rokjes gemaakt van een stevig materiaal dat lang mooi blijft. Het denim is niet alleen elastisch maar ook supersterk. Hierdoor heeft je kind lang plezier van zijn of haar Boof kleding.


Pasvormen Boof jeans

De jeanscollectie van Boof bestaat uit verschillende pasvormen, waardoor er voor ieder kind een passende spijkerbroek gevonden kan worden. Het ene kind heeft immers bredere heupen, of langere benen dan het andere kind. Het kan daarom een uitdaging zijn om een skinny jeans te vinden die goed past. Doordat Boof verschillende pasvormen kent, en in de band versteld kan worden, is er voor ieder kind een perfecte spijkerbroek. De broeken zijn verkrijgbaar vanaf maat 92 en lopen tot maat 140.

 
Hoge kwaliteit spijkerbroeken

Wanneer je de spijkerbroeken van Boof goed bekijkt zie je pas de hoge kwaliteit en mooie details. In tegenstelling tot spijkerbroeken van mindere kwaliteit zijn de broeken van Boof gemaakt van hoge kwaliteit katoen, waardoor de broek duurzaam is en lang mee gaat. In de taille kunnen de broeken met behulp van een elastiek versteld worden. Zowel op de voorkant als achterkant zitten echte zakken en een goede rits.


Jogg-Denim

Sommige spijkerbroeken kunnen stug zijn, en niet comfortabel om in te spelen. De spijkerbroeken van Boof zijn gemaakt van een stof die Boof zelf ‘Jogg-Denim’ noemt. Jogg Denim ziet eruit als een stoere spijkerstof, maar voelt aan als een joggingbroek. Hierdoor kan je kind in de broeken van Boof eindeloos klimmen, klauteren en ravotten zonder dat een stugge broek hem in de weg zit. Door het stevige materiaal hoef je niet bang te zijn dat de broek snel slijt.