Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Boxkleed


Wanneer je een box gebruikt voor je baby is het belangrijk om hier ook een comfortabel boxkleed in te gebruiken. Een boxkleed is een dik kleed dat kan worden gebruikt om in de bodem van de box te leggen. Op deze manier kan de baby comfortabel in de box liggen, zonder dat dit te hard aan de rug is. Naast functioneel kan een boxkleed ook heel decoratief zijn. Koter & co verkoopt verschillende boxkleden in prachtige stoffen en kleuren.


Boxkleed om op te liggen

Een boxkleed is een soort gevoerde deken. Het boxkleed kan op zichzelf gebruikt worden, of over een boxmatras. Wanneer het boxkleed over een matrasje gebruikt wordt, ligt dit nog zachter en comfortabeler. Als de baby veel in de box ligt kan het worden aangeraden om een matras onder het boxkleed te gebruiken. Ook wanneer de box regelmatig gebruikt wordt om een middagdutje in te doen kan het prettig zijn om een zachtere ondergrond voor de baby te bieden.


Andere functies boxkleed

Wanneer de baby nog klein is wordt het boxkleed alleen gebruikt om op te liggen, daarom is het belangrijk dat het boxkleed dik genoeg is. Wanneer het kindje groter is wordt het boxkleed gebruikt om lekker in te spelen. Ook buiten de box kan het boxkleed als speelkleed, of picknickkleed gebruikt worden.

Merken boxkleden

Koter & co verkoopt boxkleden van Koeka, Kidscase, Babyís Only, Lodger en Hangloose Baby. De boxkleden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren materialen, waardoor er altijd wel een boxkleed is dat goed past bij de rest van het interieur. Ook leuk: combineer het boxkleed met een mooie boxbumper. Op deze manier creŽer je een mooi setje in de box. Naast een boxkleed kan ook een baby hangmat in de box geplaatst worden, hierin kan het kindje in een gebogen houding comfortabel liggen.