Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen
 Volgende pagina
 Volgende pagina

Bugaboo kinderwagens en accessoires

Bugaboo is een merk dat 20 jaar geleden de eerste kinderwagen introduceerde. Het is een modulaire, innovatieve, slimme kinderwagen om de wereld met je kind te ontdekken. Functionaliteit staat hoog in het vaandel bij Bugaboo en daarom is Bugaboo zich in de afgelopen jaren blijven ontwikkelen en past ze zich eindeloos aan aan jouw stemming, bestemming of stijl.


Bugaboo Cameleon 3

De Bugaboo Cameleon 3 is ontworpen voor ondernemende ouders die graag onderweg zijn met hun baby. De Bugaboo Cameleon 3 past zich moeiteloos aan aan iedere weersomstandigheid. De Bugaboo Cameleon 3 is een praktische alleskunner met 15 jaar ervaring op de weg.


Bugaboo Bee

De Bugaboo Bee is speciaal gemaakt voor ouders met een druk stadsbestaan. De Bugaboo Bee is licht in gewicht en je kunt hem helemaal samenstellen zoals je zelf wilt. De Bugaboo Bee is snel en makkelijk wendbaar.


Bugaboo Donkey

De Bugaboo Donkey is speciaal ontworpen om met het gezin mee te groeien, je kunt de Bugaboo Donkey gebruiken als mono, duo of twin kinderwagen en hij past door iedere deur.


Bugaboo Buffalo

De Bugaboo Buffalo is een wagen voor alle terreinen, deze wagen is zowel geschikt voor de stad als voor een ruige wandeling op het platteland.


Limited Editions

Bugaboo ontwikkeld iedere paar jaar een Limited Edition kinderwagen in samenwerking met inspirerende kunstenaars zoals de Victor en Rolf of de Andy Warhol serie. Op dit moment zijn wij trots om je te laten kennis maken met de Bugaboo Cameleon 3 by Diesel, een stoere legergroen kinderwagen met tal van kleine details. Dit is zo'n parel van een wagen dat iedereen de Bugaboo 3 by Diesel wel wilt hebben.


Gehele collectie Bugaboo online

Bij Koterenco.nl verkopen wij de gehele Bugaboo collectie online en hebben een maximale levertijd van 7 tot 10 werkdagen. Levering ook naar het buitenland.