Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Commodemandje


Een commodemandje is een handig accessoire voor op de commode. In een commodemandje kunnen alle producten die je nodig hebt op de commode binnen handbereik bewaren. Een commodemandje ziet er gezellig en stijlvol uit, en is een ware eyecatcher op de commode. Koter & Co heeft een groot assortiment commodemandjes, waardoor er voldoende soorten leuke mandjes zijn om uit te kiezen voor de babykamer.

Waarom een commodemandje?

Een commodemandje kan gebruikt worden om verzorgingsproducten bij elkaar te houden op de commode. Bewaar bijvoorbeeld zinkzalf, crème en lotiondoekjes gemakkelijk bij elkaar in het commodemandje. Ook luiers zijn handig om in een commodemandje te bewaren, op deze manier of je niet in een lade of kastje te zoeken naar een schone luier wanneer je de baby verschoont. Naast praktisch staat een commodemandje heel gezellig op de commode. In tegenstelling tot een simpel bakje of mandje, kan een commodemandje leuk gecombineerd worden met de rest van de babykamer. Zorg er bijvoorbeeld voor dat het commodemandje afgestemd is op de aankleedkussenhoes, waardoor de commode helemaal in dezelfde stijl is.

Soorten commodemandjes

Koter & Co verkoopt commodemandjes van verschillende merken. Zo is er bijvoorbeeld het commodemandje van Cottonbaby. Dit commodemandje ziet er door het gezellige printje heel vrolijk uit, en met de geplastificeerde binnenkant ook heel praktisch. Wanneer er onverhoopt een flesje babyolie lekt, kan dit eenvoudig schoongemaakt worden. De commodemandjes van Baby’s only hebben aan de buitenkant een gebreide stof, en deze kunnen gecombineerd worden met de bijpassende aankleedkussenhoes. Dit vormt een stijlvol setje op de commode. Het Kip Kep commodemandje is handig wanneer je de verzorgingsproducten graag meeneemt naar bijvoorbeeld de badkamer. Dit commodemandje heeft namelijk een verborgen hengsel, waaraan deze eenvoudig meegenomen kan worden. De Lässig nursery caddy is ook een commodemandje met een hengsel. Dit commodemandje is verkrijgbaar in verschillende dierenuitvoeringen, en kan gecombineerd worden met de bijpassende laundry bag.