Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Drink in the Box

Drink in the Box

Drink in the Box: hervulbaar en afsluitbaar drinkpakje

Drink in de box is een hervulbaar en afsluitbaar pakje waar je je eigengemaakte fruitdrankjes in kunt meenemen. De drink in de box is ontwikkeld omdat er in pakjes drinken die je in de supermarkt koopt soms wel 7 scheppen suiker zit. Dit is 13 kg per jaar. Drink in the Box dacht: er moet een hervulbaar model komen van het drinkpakje. De drink in de box is afwasbaar in de afwasmachine tot wel 1500 keer en heel erg sterk. De drink in the box is BPA en Phthalate vrij, veilig dus om uit te drinken en beter voor het milieu. Het drink in the box drinkpakje is er in 2 formaten: normaal en groot. 


Ice on the Box

Ice on the box is een icepack speciaal gemaakt voor de drink in the box om het drankje urenlang fris te houden. Deze icepack doe je simpelweg in de vriezer tot dat je het nodig hebt. Vervolgens doe je het in je drink in the box en je hebt een heerlijke fris drankje tijdens de lunch. Ideaal voor de zomerdagen! 

Drink in the Box replacement kit

De Drink in the Box gaat natuurlijk heel lang mee, maar het kan gebeuren dat je kind een onderdeeltje kwijt raakt en daarom hebben wij de replacement kit. Zo kan je de drink in the box altijd compleet maken.