Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Hangloose Baby

Hangloose Baby

hangloose-baby-hangmat


De naam Hangloose komt uit de surfwereld en is een wereldwijde begroeting onder surfers, waarbij men aan elkaar aangeeft dat het relaxt gaat. De baby ligt veilig en vrij, op een relaxte manier, in het boxkleed. Designed by daddies, loved by babies.

Wat is Hangloose Baby?

Hangloose Baby is een boxkleed en hangmat in één. Dit zachte en stevige design-boxkleed bestaat uit verschillende lagen en materialen. De bovenlaag is gemaakt van natuurlijk katoen met een zachte luchtige vulling. De unieke stiklijnen van de bovenlaag zijn geïnspireerd op de Japanse origami papiervouwkunst. Door de stiklijnen kan de bovenlaag op verschillende manieren worden omgevouwen en kun je een veilige omgeving voor je baby creëeren. De onderlaag is gemaakt van een stevig canvas en kan worden opgespannen in de hoeken van een babybox. De baby ligt heerlijk op de zachte bovenlaag en door de stevige onderlaag veilig met een rechte lighouding. Hangloose Baby is zwevend in de babybox te gebruiken als hangmat voor baby's van 0 tot 3 maanden. Hangloose Baby is verkrijgbaar in drie verschillende dessins.


Gezondheid Hangloose Baby

Een babyhangmat wordt geadviseerd door de kraamzorg en het consultatiebureau voor baby’s met overstrekneigingen, huilbaby’s, baby’s met een voorkeurshouding of baby’s met problemen in de motoriek. Gezonde baby’s kunnen in een normale babyhangmat te ver doorzakken, wat niet goed is voor de ruggengraat. Ook kan de baby met het hoofd tegen het doek komen te liggen, met gevolg dat de ademhaling kan worden belemmerd. Hangloose Baby heeft een versteviging in het liggedeelte zodat de rug goed en gelijkmatig ondersteund wordt. Daarnaast is Hangloose Baby verstelbaar en kun je zelf bepalen hoe recht de baby komt te liggen. 

Winnaar “Baby innovation award 2016”

Hangloose Baby is winnaar van de “Baby innovation award 2016” binnen de categorie ‘’furniture and decoration’’. De bekendmaking van de winnaar was op de negen maanden beurs in februari 2016.