Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Kapstok kinderkamer


Een zomerjas, winterjas, spijkerjasje en een bomberjack; heeft jouw zoon of dochter ook zoveel verschillende jassen? Dan kan het handig zijn om een eigen kapstok in de kinderkamer te creren. Koter & co verkoopt verschillende soorten vrolijk gekleurde kapstokhaakjes voor alle verschillende soorten jassen van jouw kind. Voor ieder kind is er dus wel een gezellig kapstokhaakje dat past bij de inrichting van de kinderkamer.


Handig in de kinderkamer

Wanneer jouw zoon of dochter net zo veel, of soms wel meer, verschillende outfits heeft als jij, kan het gebeuren dat deze kleding door de kamer slingert. Je kunt ervoor kiezen om kleding die nog gedragen kan worden over een stoel te hangen. Het kan echter ook handig zijn om een kapstok in de kinderkamer te maken, waaraan deze kleding opgehangen kan worden. Gebruik een paar van de haakjes als kapstok in de kinderkamer voor alle vesten, tassen en jasjes die anders rond zouden slingeren. Op deze manier ligt er geen kleding op de grond, en ziet de kinderkamer er gezellig netjes uit.

Een kapstok in de kinderkamer is ook handig om de kleding van je kindje klaar te hangen voor de volgende dag. Zorg er s avonds voor dat je al een setje kleding uitzoekt, en hang deze aan de kapstok in de kinderkamer. Zo hoef je s ochtends in de haast niet meer na te denken over wat je jouw kind aan hoeft te trekken.

Eigen kapstok in de kinderkamer

Vindt jouw kleine meisje een roze nijntje leuk als kapstok, maar jouw zoontje gaat liever voor een blauw exemplaar? Dat kan! De kapstokhaken voor in de kinderkamer zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, zodat er altijd een kapstok is die leuk is voor jouw kind. Koter & co verkoopt kapstokken van het merk Global Affairs. Deze kapstokjes zijn verkrijgbaar in de vorm van Nijntje, en andere afbeeldingen van Dick Bruna, maar ook in de vorm van hertjes.