Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Klamboe


Een klamboe is ís zomers een onmisbaar onderdeel in de babykamer. Een klamboe zorgt ervoor dat je kind rustig kan slapen zonder geprikt te worden door muggen. Daarnaast ziet een klamboe er leuk uit in de kinderkamer. Met een beetje fantasie wordt de klamboe een prachtig hemelbed voor prinsessen, of een gezellig tentje.


Wat is een klamboe?

Een klamboe is een ander woord voor muggennet, of muskietennet. Hij wordt gebruikt om boven het bed te hangen, om je te beschermen tegen muggenbeten en andere insectenbeten. Een klamboe is gemaakt van een zeer fijne netstof, waardoor de muggen niet bij jouw kindje kunnen komen, maar je kindje wel vrij kan ademen. Er zijn allerlei sprays, sticks en stekkers op de markt die de muggen op afstand zouden moeten houden. Een klamboe is echter het meest effectief, waardoor de muggen met geen mogelijkheid bij jouw kindje kunnen komen. Daarnaast is een klamboe vrij van gevaarlijke stoffen die schadelijk kunnen zijn voor je kindje.

Hoge kwaliteit klamboe

Koter & Co heeft uitsluitend een klamboe van hoge kwaliteit in het assortiment. Deze klamboe is extra lang, waardoor deze ook in huizen met hoge plafonds zonder problemen gebruikt kan worden. De stof van de klamboe is brandwerend, waardoor je hem veilig boven het bed van je kind kunt ophangen. Waar sommige klamboes van mindere kwaliteit huisstof lijken aan te trekken, is de klamboe van Miguelito stofwerend. Dit betekent dat de klamboe er niet alleen altijd stofvrij uitziet, maar ook optimaal luchtdoorlatend is.


Klamboe voor het leven

De klamboes die Koter & Co verkoopt zijn ruim genoeg om niet alleen over een ledikantje te gebruiken, maar ze kunnen ook over een kinderbed en zelfs voor een eenpersoonsbed zijn ze groot genoeg. Dit betekent dat de klamboe een goede investering is, omdat je kind hier jarenlang plezier van kan hebben.