Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka aankleedkussenhoes

Het Koeka aankleedkussenhoes is ontwikkeld om uw kindje op een zachte hoes te kunnen verschonen. Ook is het belangrijk dat de Koeka aankleedhoes goed schoon is voor extra hygiŽne. Door dat Koeka veel verschillende aankleedkussen hoezen in hun assortiment heeft bieden wij u een grootte en ruime keuze aan. Hierdoor kunt u kiezen welke Koeka aankleedkussenhoes u het fijnste vindt voor uw pasgeborene.


Het ontwerp van de Koeka aankleedkussen hoes

Koeka heeft hun aankleedkussen hoezen zo ontwikkeld dat ze heel gemakkelijk schoon te maken zijn. De Koeka aankleedkussen hoes is gemaakt van katoen met een losse lap van badstof. Deze losse lap is te bevestigen met drukknoopjes op de katoenen aankleedkussen hoes. Hierdoor wordt het u gemakkelijk gemaakt om de losse lap gemakkelijk te wassen en te verwisselen voor een andere schone lap of een andere kleur. Doordat de losse lap gemakkelijk in de wasmachine kan beschermt u uw kindje tegen ongewenste bacteriŽn en houdt u de hygiŽne voor uw kindje goed. Maar ook kunt u hierdoor afwisselen van verschillende kleuren voor uw aankleedkussen. Hierdoor blijft u steeds nieuwe en stoere stijlen creŽren in uw babykamer.

Niet alleen hebben wij Koeka aankleedkussen hoezen met verwisselbare lappen. Wij hebben ook gehele Koeka aankleedkussen hoezen. Deze kussenhoes is gemaakt van badstof en wafel waardoor u uw Koeka aankleedkussen een mooi nieuw uiterlijk geeft. Ook deze Koeka aankleedkussen hoes is gemakkelijk te wassen.

Combineren met de Koeka aankleedkussen hoes

Wanneer u een aankleedkussen hoes koopt is het ook handig om de Koeka aankleedkussen te hebben. Deze kussen zorgt ervoor dat uw kindje goed blijft liggen tijdens het aankleden of verschonen van uw kindje. Ook kunt u de Koeka aankleedkussen hoes leuk combineren met het bijpassende Koeka commodemandje.