Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka baby purse

De Koeka baby purse is een handig bag-in-bag tasje om je luiertas netjes en opgeruimd te houden. Vaak is het zo dat de luiertas een verzamelplaats van spullen wordt, maar met de Koeka baby purse kun je hier meer orde in aanbrengen. Je hoeft niet meer te zoeken naar iets kleins dat altijd onderin je tas ligt, maar je vindt het gemakkelijk terug in de Koeka baby purse.


Baby purse extra

Wanneer je kiest voor de grote variant van de Koeka baby purse is deze zelfs uit te vouwen tot een verschoningsmatje. Je kunt de verzorgingsproducten in deze baby purse extra onderin bewaren, samen met een luier. De etui zelf vouw je dan gemakkelijk uit tot een verschoningsmatje. Ideaal voor onderweg, wanneer er niet altijd een plek is om jouw baby op een prettige en hygiŽnische manier te kunnen verschonen.

De babytoilettas voor alle doeleinden

Je kunt het tasje gebruiken voor kleine verpakkingen van verzorgingsproducten voor de baby in te bewaren, of bijvoorbeeld een extra luier voor onderweg. Ook kun je de purse gebruiken om wat spulletjes voor jezelf in mee te nemen, zodat je geen extra handtas hoeft mee te nemen. De Koeka baby purse past in elke luiertas en is daarom ideaal voor iedere moeder die haar luiertas graag opgeruimd houdt.


Herkenbare stijl van Koeka

De baby purses zijn ontworpen in de zachte en lieve stijl waar Koeka bekend om staat, met neutrale kleuren en zachte stoffen. De wafelstof waar de Koeka baby purse van is gemaakt zorgt ervoor dat deze heel leuk staat bij andere babyproducten. Een must have voor in iedere luiertas! De Koeka baby purse kan gecombineerd worden met de verschillende andere babyproducten van Koeka.