Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka badjas

De Koeka badjas is ontwikkeld om uw kindje heerlijk warm te houden wanneer uw kindje in bad is geweest. Maar ook om uw kindje warm te houden tijdens het lopen naar of van het zwembad. Koeka heeft veel verschillende soorten badjassen waardoor uw een ruime keuze heeft uit de Koeka badjas collectie. Wij hebben badjasjes voor uw kind met ritsluiting, zonder ritsluiting en in allerlei verschillende kleuren. Ook hebben wij de Koeka bad poncho voor u beschikbaar.

Het ontwerp van de Koeka badjas

De Koeka badjas is beschikbaar in verschillende kleuren en verschillende ontwerpen. Wat alle Koeka badjassen gemeen hebben is dat ze zijn gemaakt van zacht badstof, het zachte badstof is vocht op nemend waardoor uw kindje geen kou vat en lekker warm blijft. Wij hebben in onze collectie verschillende soorten Koeka badjassen. Zo hebben wij de Koeka badjas met aan de voorzijde een ritsluiting. Ook hebben wij de Koeka badjas met een wikkelsluiting, deze kan vast gemaakt worden aan de zijkant met een strik. Doordat de Koeka badjassen in vele verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, wordt het u mogelijk gemaakt om voor u de leukste badjas te kiezen uit het ruime assortiment.

De gemakken van de Koeka badjas

Uw kindje lekker in een warm badje stoppen is natuurlijk heel erg fijn. Maar het is natuurlijk belangrijk dat uw kindje ook warm blijft wanneer uw hem/haar uit het badje haalt. Hier zijn de Koeka badjassen zeer geschikt voor. Doordat de Koeka badjas is gemaakt van zacht en vocht opnemende stof houdt het uw kindje heerlijk warm wanneer hij/zij uit het warme badje komt. Ook is de Koeka badjas goed te gebruiken bij bijvoorbeeld zwembaden. Wanneer uw kindje uit het zwembad komt wilt u natuurlijk niet dat uw kindje kouvat door de Koeka badjas blijft uw kindje heerlijk warm en voorkomt uw verkoudheden.