Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka Billendoekjes hoes


De Koeka billendoekjes hoes kan gebruikt worden om een pakje billendoekjes in op te bergen.


Vrolijk verschonen

Wie kinderen in de luiers heeft weet dat je van billendoekjes nooit genoeg kunt hebben. De pakjes met doekjes zwerven dan vaak ook overal rond. Met de Koeka billendoekjes hoes kun je deze ongezellige pakjes voorzien van een vrolijke hoes. De Koeka billendoekjes hoes is verkrijgbaar in de prachtige neutrale kleuren die je van Koeka gewend bent. De hoes is dan ook een echte eyecatcher op de commode.

Materiaal van de billendoekjes hoes

De hoes is gemaakt van een 100% katoenen wafelstof en hij is gevoerd met polyester. Door de polyester voering is de billendoekjes hoes beschermd tegen de lotion die in de doekjes zit. Let er wel op bij het sluiten van de billendoekjes dat er geen vochtige doekjes naar buiten hangen, hierdoor kan de Koeka billendoekjes hoes verkleuren en de doekjes zelf kunnen uitdrogen.


Handig voor in de luiertas

Ben je vaak onderweg met jouw baby? Dan is het leuk om ook in de luiertas gebruik te maken van de vrolijke accessoires van Koeka. De Koeka billendoekjes hoes kan gebruikt worden om onderweg jouw pakje billendoekjes goed af te sluiten, en om deze eenvoudig terug te vinden in de tas. De Koeka billendoekjes hoes kan leuk gecombineerd worden met de Koeka baby purse.