Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka boxbumper

De Koeka boxbumper is een van de vele accessoires uit de Koeka collectie. De Koeka boxbumper is speciaal gemaakt voor uw box. Door de Koeka boxbumper wordt het hoofdje van uw kindje beschermd wanneer uw kindje in de box ligt maar ook helpt het om tocht tegen te houden. De Koeka boxbumper is in veel verschillende kleuren bij ons verkrijgbaar. Om uw kindje zo veilig en zacht mogelijk in de box te laten is het verstandig om de Koeka boxbumper aan te schaffen.

Het ontwerp van de Koeka boxbumper

Wij hebben de Koeka boxbumper is twee verschillende ontwerpen. Zo hebben wij de Koeka boxbumper waar een zijde de stof wafel is gebruikt en de andere zijde is de boxbumper gemaakt van badstof. Hierdoor kunt u kiezen welke zijde u aan de binnen kant van uw box heeft. Maar wij hebben ook een boxbumper die in zijn geheel van een stof is gemaakt en in een even kleur is. Beide boxbumpers zijn van een dikke stof gemaakt zodat uw kindje goed beschermd is maar toch heerlijk zacht ertegenaan kan liggen.

Combineren met de Koeka boxbumper

De Koeka boxbumper is heel goed te combineren met de overige accessoires uit de Koeka collectie. Omdat Koeka hun producten zo maakt dat ze allemaal met elkaar gemixt kunnen worden wordt het voor uw mogelijk gemaakt om de mooiste box te creŽren. De Koeka boxbumpers zijn dan ook in vele verschillende kleuren verkrijgbaar en kunnen goed afgestemd worden op de kleuren van de Koeka boxkleden en de Koeka boxzakken. Hierdoor creŽert u uw eigen stijl en look voor uw box.