Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka boxzak

De Koeka boxzak is een van de vele producten uit het accessoires assortiment van Koeka. De Koeka boxzak is ontwikkeld om aan de box of bed te hangen waardoor er extra opbergruimte wordt ontwikkeld. Doordat de Koeka boxzak extra opbergruimte geeft is het gemakkelijk om de box speeltjes of verzorgingsproducten bij elkaar te houden.

De functie van de Koeka boxzak

De meest gebruikte functie van de Koeka boxzak is om producten op te bergen dicht bij de box of bed. Maar de Koeka boxzak kan ook gebruikt worden voor andere functies. Bijvoorbeeld als waszak voor in de slaapkamers of om andere producten in op te bergen zoals voorleesboekjes.

Voor ieder wat wils, dankzij de leuke verschillende ontwerpen en kleuren van de boxzak

De Koeka boxzak is in verschillende kleuren en ontwerpen verkrijgbaar. Over het algemeen heeft de Koeka boxzak twee verstelbare gespen met linten om deze gemakkelijk te bevestigen aan de box en/of bed. Doordat de gespen verstelbaar zijn is de Koeka boxzak geschikt voor verschillende boxen en bedden. De sluiting van de Koeka boxzak is gemaakt van een lint hierdoor geeft het de boxzak een stoere afwerking. De stof van de Koeka boxzak is afgewerkt met een stone wash waardoor de stoere en robuuste stijl van Koeka ook hierin wordt doorgevoerd. De Koeka boxzak is in veel verschillende kleuren verkrijgbaar waardoor het u gemakkelijk wordt gemaakt om de Koeka boxzak met u accessoires te matchen.

Accessoires van Koeka

De Koeka boxzak is een van de vele accessoires uit de Koeka collectie. Zo kunt u uw box leuk aankleden met de verschillende accessoires, denk hierbij aan de Koeka boxkleden en de Koeka boxbumpers. Wat de gemakken zijn van de Koeka collectie is dat alle producten met elkaar gemixt kunnen worden waardoor u een leuke en stoere stijl creëert in uw babykamer of uw huiskamer.