Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka knuffel

De Koeka knuffel wordt vooral gebruikt als accessoire in het ledikant of wiegje. De Koeka knuffel is ontwikkeld om de pasgeborene een zacht voorwerp te geven waar ze zich veilig bij voelen en zich aan gaan hechten. Doordat de Koeka knuffel zacht is en lange armpjes heeft is het voor de pasgeborene heel lekker om op te sabbelen.

Verschillende ontwerpen

De Koeka knuffel is er in verschillende ontwerpen en verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo heb je de Koeka hug-a-lou knuffel en de Koeka hug-a-lou turtle knuffel voor de meisjes. En de Koeka knuffel hug-a-bou en de Koeka hug-a-bou turtle knuffel voor onze stoere jongens. De knuffels zijn van de stof Teddy en Wafel gemaakt om zo de stoere stijl van Koeka door te voeren in al hun producten. Hierdoor heeft de Koeka knuffel een stoere maar toch schattig ontwerp en zijn ze zeer geliefd bij de pasgeborene door de zachte stof. De Koeka knuffels zijn door hun stof en kleur heel goed te matchen met de overige accessoires van Koeka. Maar ook zijn de knuffels goed te machten met de ledikant dekens en wieg dekens.

Kraamcadeau

Kraamcadeautjes zijn altijd wat lastig te kiezen omdat meestal ouders van een pasgeborene alles al in huis hebben gehaald. Hierdoor is de Koeka knuffel een zeer geschikt om te geven als kraamcadeau. De knuffel is zacht en de pasgeborene kunnen op de langere oortjes en armpjes van de knuffel sabbelen.

Accessoires van Koeka

De Koeka knuffel is een van de accessoires van de Koeka collectie. U kunt het bedje van uw pasgeborene leuk aankleden met de bijpassende ledikantdekens. Maar ook de leuke Koeka kussenhoezen zijn leuk om te matchen met de Koeka knuffel. Doordat de Koeka collectie zo gemakkelijk is om met elkaar te matchen kunt u een leuke en stoere stijl creŽren in uw babykamer.