Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka – kussenhoes


Met de Koeka kussenhoes kun je de babykamer eenvoudig gezellig aankleden. De hoes wordt gebruikt in combinatie met een binnenkussen. De kussenhoezen hebben aan beide kanten een andere kleur, waardoor je in een handomdraai het interieur een andere look geeft.

Materiaal

De kussens zijn aan de ene kant gemaakt van een heerlijk zachte teddystof. Dit zorgt ervoor dat het kussen heel prettig is om tegenaan te zitten. De andere kant van de kussenhoes is gemaakt van een wafelpatroon, waardoor het kussen heel herkenbaar is in de stijl van Koeka. Het binnenkussen kan gemakkelijk in de hoes gestopt worden door middel van een blinde ritssluiting.

Styling

Door de herkenbare wafelstof is het kussen superleuk om te gebruiken in de babykamer. De kussenhoes kan echter ook gewoon in de woonkamer gebruikt worden als sierkussen, of in jouw eigen slaapkamer. Kussens in verschillende kleuren kunnen met elkaar gecombineerd worden voor een vrolijk en speels effect. Denk bij het kopen van een Koeka kussenhoes ook aan een bijpassend binnenkussen in de juiste maat.

Babykamer

De Koeka kussenhoes is superleuk om in de babykamer te gebruiken, maar mag niet in het bedje geplaatst worden. Met name wanneer baby’s zich nog niet goed kunnen omrollen is het gevaarlijk om een kussen of grote knuffels in het bed te laten staan. Wel is het leuk om de Koeka kussenhoes te gebruiken voor een kussen op een fauteuil of schommelstoel in de babykamer. De kussenhoes kan leuk gecombineerd worden met een bijpassende aankleedkussenhoes.