Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen
 Volgende pagina
 Volgende pagina

Koeka ledikantdekens

Pasgeborenen vinden het heerlijk om lekker warm onder een dekentje te liggen. En vooral omdat het in de wintermaanden een stuk kouder wordt, is het heel belangrijk dat uw kindje lekker warm blijft. De ledikant dekens van Koeka zijn heerlijk om onder te liggen en hebben een goede lucht ventilatie zodat uw kindje niet te warm wordt sínachts en goed kan door ademen. De Koeka ledikantdeken is zo gemaakt dat het lang genoeg is om het strak om het matrasje heen te vouwen waardoor uw kindje er niet onder kan schuiven.

Verschillende kleuren en stoffen

Koeka gebruikt veel verschillende materialen en stoffen om hun ledikantdekens te perfectioneren. Hierdoor zijn de koeka ledikantdekens verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en verschillende stoffen. Zo hebben wij ledikantdekens die gemaakt zijn van wafel gevoerd met als binnenkant de stof teddy en Koeka ledikantdekens van wafel die gevoerd zijn met flanel. Babyís vinden het heerlijk om onder zulke zachte stoffen zoals teddy te slapen. Deze Koeka ledikantdekens zijn niet alleen te gebruiken voor in het bedje maar ook heerlijk om te gebruiken als plaid voor in de woonkamer. Omdat er zoveel verschillende ontwerpen zijn is het heel makkelijk om uw Koeka ledikantdeken te matchen met de accessoires in uw babykamer. Doordat het assortiment van koeka zo veel biedt is het heel leuk om uw ledikantdeken te mixen met bijvoorbeeld de bijpassende koeka kussenhoezen om de look geheel af te maken.

Maten

De koeka ledikantdekens zijn verkrijgbaar in twee verschillende maten de ledikantdeken en de wiegdeken. De ledikantdeken is 100x150 cm en de koeka wiegdeken is 75x100 cm voor de allerkleinste onder ons. De dekens zijn zo gemaakt dat ze net wat langer zijn dan het matrasje zodat u de deken goed om het matrasje kan vouwen. Hierdoor kan uw kindje niet onder de deken schuiven. Accessoires bij de koeka ledikantdeken Uw baby ledikant kunt u op verschillende manieren op leuken en comfortabel maken. Met de bijpassende koeka accessoires kunt u het ledikant bedje een verfrissende en stoere afwerking geven. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld met meerdere dekens en/of lakens te werken zodat u laagjes creŽert wat een stoere look geeft. Maar ook vinden kindjes het heerlijk om meerdere dekenlaagjes te hebben om daar lekker tussen te kruipen. De koeka kussenhoezen en koeka bed-bumpers zijn ook leuk om te mixen en matchen met de koeka ledikantdeken.