Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka ledikantlaken


Koeka heeft naast dekens ook leuke ledikantlakens om het babybedje gezellig mee op te maken. Een ledikantlaken is noodzakelijk, maar dat betekent niet dat deze ook saai moet zijn. Koeka heeft prachtig beddengoed waarmee de babykamer gezellig aangekleed kan worden. Kies voor een mooi Koeka ledikantlaken om het kamertje helemaal af te maken.


Opgemaakt bedje

Wanneer alle meubels in de babykamer staat is het tijd om het ledikant op te maken. Het ledikant is vaak het middelpunt van de babykamer, het is een plekje waar de baby lekker kan slapen en tot rust kan komen. Daarom is het natuurlijk leuk om juist het ledikant te voorzien van Koeka ledikantlakens. Over het matras wordt een hoeslaken aangebracht, hiermee wordt het matras beschermd. Om de baby warm te houden kan een deken worden gebruikt, deze wordt voorzien van een ledikantlaken.


Ton sur Ton

Om het bedje mooi aan te kleden is het belangrijk dat het bedje zelf, de ledikantdeken en het ledikantlaken op elkaar afgestemd zijn. Koeka heeft ledikantlakens in verschillende kleuren, waardoor je gemakkelijk een mooie combinatie kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor een zilvergrijs hoeslaken met een Koeka ledikantlaken in taupe bij een lichtgrijs bedje. Samen met de prachtige accessoires van Koeka kan de babykamer prachtig gestyled worden.