Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka – luiertas


Wanneer je een baby hebt is het niet meer zo gemakkelijk om ‘even snel’ ergens heen te gaan. Je moet schone luiers meenemen, doekjes, een speentje, wat verzorgingsproducten voor bij het verschonen, eventueel een flesje en ga zo maar door. De meeste ouders kiezen daarom voor een luiertas om al deze benodigdheden in mee te nemen.

Praktische luiertas

De luiertas is heel gebruiksvriendelijk ingedeeld. Zo zijn er verschillende vakken waar luiers, een billendoekjeshoes en een babypurse in opgeborgen kunnen worden. Tevens hebben de tassen ruimte om een fles in mee te nemen. Om ervoor te zorgen dat je zelf geen handtas meer nodig hebt is er tevens een vakje voor een mobiele telefoon in de tas gemaakt.

Ontwerp van de luiertas

Koeka is een samenwerking aangegaan met Cowboysbag en samen zijn zij tot een prachtig nieuw ontwerp voor een luiertas gekomen. De tas is van een hoogwaardige kwaliteit leer en heeft het stoere uiterlijk van een Cowboysbag, waardoor deze ook niet misstaat aan de schouder van een papa. De tas is voorzien van vele handige vakjes om verzorgingsartikelen in kwijt te kunnen. Ook is de tas voorzien van een bijpassend verzorgingsmatje.