Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka muts

De Koeka muts is speciaal ontwikkeld om het hoofdje van uw kindje heerlijk warm te houden. Het is belangrijk dat het hoofdje en oortjes van uw pasgeborene lekker warm blijven tijdens de koude herfst en winterdagen. Hierdoor is de Koeka muts zeer geschikt voor uw pasgeborene. Wij beschikken over mutsen met oor flappen en zonder oor flappen en mutsjes gevoerd met teddy. Hierdoor blijft het hoofdje van uw kindje warm maar geeft de muts ook nog een stoere look.

Verschillende ontwerpen

De Koeka muts hebben wij in verschillende ontwerpen en kleuren beschikbaar. Zo hebben wij de Koeka muts Nordic in verschillende kleuren. Het Nordic Koeka mutsje is echt een aanwinst voor de winter. De Nordic muts heeft oorflapjes en is gevoerd met teddy, hierdoor heeft de muts een stoere uitstraling. Naast de Nordic muts hebben wij ook wat basic mutsjes in verschillende kleuren. De basic Koeka muts is niet gevoerd met teddy maar geeft door zijn zachte stof toch genoeg warmte voor het hoofdje van uw kindje. Doordat Koeka een groot assortiment heeft qua mutsjes heeft u bij ons een ruime keuze uit de Koeka muts collectie. Hierdoor kunt u gemakkelijk kiezen wat u mooi vindt en wat bij u past.

De Koeka muts combineren

Doordat de mutsjes van Koeka worden gemaakt met verschillende kledingcollecties kunt u gemakkelijk deze mutsen combineren met de bijpassende kleertjes. Zo hebben wij in de Nordic collectie, jasjes, broekjes, slofjes en sjaaltjes zitten. Maar ook de andere mutsen zijn superleuk om te combineren met de schattige kleertjes van Koeka. Doordat de collectie van Koeka veel keuze biedt, is het extra gemakkelijk voor u om de schattige mutsjes te combineren voor de stoerste winter outfit.