Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka omslagdoek

U kent het wel uw kindje is heerlijk in bad geweest maar moet toch een gemakkelijke outfit aan waar uw kindje heerlijk warm in blijft. Hiervoor heeft Koeka de Koeka omslagdoek voor ontwikkeld. De Koeka omslagdoek houdt uw kindje heerlijk warm na het badderen. De Koeka omslagdoek zorgt ervoor dat uw pasgeborene ook echt goed afgedroogd wordt. Verkoudheid bij jonge kinderen kan hierdoor sterk verminderd worden. Na dat de Koeka omslagdoek gebruikt is kunt u de Koeka badjas aantrekken bij u pasgeborene hierdoor blijft u baby constant heerlijk warm. Deze Koeka omslagdoek is dus erg functioneel en heeft een stoere look.

Het ontwerp van de Koeka omslagdoek

De Koeka omslagdoek is ontworpen om uw kindje heerlijk warm te houden na het badderen of om uw kindje lekker warm in te wikkelen voor het slapen gaan. Doordat de Koeka omslagdoek een buidelzakje heeft aan de onderzijde blijven de beentjes van uw kindje ook heerlijk warm. De Koeka omslagdoek is gemaakt van badstof waardoor het ook nog vocht opneemt en uw kindje extra warm blijft door de zachte stof. De Koeka omslagdoek is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Zo hebben niet alleen de Koeka omslagdoek van badstof maar ook die gemaakt zijn van de stof wafel. Hierdoor bieden wij u een ruim assortiment aan en zit er altijd wel wat tussen wat geschikt is voor uw kindje.

Gemak van de Koeka omslagdoek

Het gemak van de Koeka omslagdoek is dat uw kindje extra warm blijft wanneer uw kindje net uit bad komt. Doordat de Koeka omslagdoek ook een buidelzakje heeft blijft het gehele lichaampje van uw pasgeborene heerlijk warm. Niet alleen is de Koeka omslagdoek te gebruiken na het badderen maar ook is de Koeka omslagdoek heel fijn te gebruiken tijden het voederen van uw kindje of als u uw kindje in de box wilt leggen maar ook kunt u de omslagdoek gebruiken als voor in de buggy of maxicosi. Hierdoor heeft de Koeka omslagdoek meerdere functies en is het ook zeker een aanwinst voor u en uw kindje.