Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka – opbergzak


De Koeka opbergzak is onmisbaar voor alle accessoires en speelgoed van jouw baby. Heb jij ook altijd zoveel spullen voor jouw baby rondslingeren? Dan is een Koeka opbergzak ideaal. Ook wanneer jouw kind wat groter is kan de Koeka opbergzak nog steeds goed gebruikt worden. Berg speelgoed en boeken altijd netjes op, en zorg samen voor een gezellig opgeruimd huis.

Opgeruimd staat netjes

De Koeka opbergzak kan bevestigd worden aan de muur of de commode, maar kan ook handig aan de box worden gehangen. In de opbergzak kan van alles netjes worden opgeruimd. Rondslingerend speelgoed, maar ook boekjes kunnen hier uit het zicht worden opgeborgen. Wanneer de Koeka opbergzak aan de muur bij de commode wordt bevestigd kan deze gebruikt worden om verzorgingsproducten binnen handbereik te houden.

Stijlvol

De Koeka opbergzak is een stijlvolle toevoeging aan de babykamer. De achterkant is van een stevig materiaal gemaakt waardoor de zak recht blijft hangen. De voorkant van de opbergzak is van zacht materiaal, wat de zak een mooi uiterlijk geeft. Ben je op zoek naar een praktisch en stijlvol kraamcadeau? Dan is een Koeka opbergzak wellicht een goed idee!

Varianten van de opbergzak

De Koeka opbergzak is in verschillende varianten verkrijgbaar. De zak is er in een uitvoering met één of twee zakken. De variant met één zak is door middel van twee ringen te bevestigen aan de muur, of aan de commode. De variant met twee zakken kan met behulp van touwtjes aan bijvoorbeeld de box worden geknoopt. Combineer de Koeka opbergzak leuk met een Koeka commodemandje

Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met leren opruimen

Leer jouw kindje al vanaf jonge leeftijd aan om na het spelen weer op te ruimen. Door hier samen een ritueel van te maken leer je jouw kindje een goede gewoonte aan. Samen zorg je ervoor dat het huis netjes en opgeruimd blijft.