Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka sjaal

De Koeka sjaal is speciaal ontwikkeld om uw kindje heerlijk warm te houden tijdens de kouden herfst en winter dagen. Het is belangrijk dat uw kindje goed warm blijft omdat uw kindje nog erg vatbaar is voor griepjes en verkoudheid. Omdat de Koeka sjaal ontwikkeld is van een hele warme stof en gevoerd is met Teddy houdt het uw kindje extra warm maar ziet het sjaaltje er ook nog super stoer uit. Hierdoor is de Koeka sjaal zeer geschikt voor uw pasgeborene.

Koeka sjaal ontwerp

De Koeka sjaal komt uit de Nordic collectie en is daarom ook goed te matchen met de kleding uit de Nordic collectie. De Koeka sjaal heeft dan ook een stoer ontwerp en is handig om te gebruiken. Doordat de Koeka sjaal een opening heeft kunt u het gemakkelijk vast maken en zit het ook fijner voor uw kindje. Dit heerlijke sjaaltje is gevoerd met Teddy en heeft een even kleur aan de buiten kant. De Koeka sjaal is in verschillende kleuren bij ons verkrijgbaar.

Combineren met de Koeka sjaal

De Koeka sjaal komt uit de Nordic collectie. Hierdoor is deze sjaal heel goed te combineren met de mutsen, jassen en pakken uit de Nordic collectie. Maar u kunt deze supergave sjaal ook heel leuk combineren met andere kleren of winterjassen. Doordat Koeka een groot assortiment heeft en de producten zo maakt dat ze allemaal superleuk zijn om met elkaar te mixen en matchen heeft u een hele grote keuze om uw kindje heerlijk warm deze winter door te brengen.