Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka slaapzak

De Koeka slaapzak is ontwikkeld om uw kindje een goede en warme nachtrust te geven. De Koeka slaapzak heeft een wijde onderkant zodat uw kindje nog vrij kunt bewegen tijdens het slapen. Ook heeft de Koeka slaapzak een mooie voorsluiting dit is handig voor u maar ook voor het kind.

Het ontwerp van de Koeka slaapzak

De Koeka slaapzak zijn beschikbaar in verschillende maten en kleuren. Ook is de Koeka slaapzak zo ontwikkeld dat je de mouwtjes van de slaapzak kunt afritsen zodat het wat minder warm is. Ook heeft de Koeka slaapzak een ritssluiting aan de voorkant. Hierdoor wordt het u extra gemakkelijk gemaakt om het slaapzakje aan te doen bij uw kindje. Doordat het slaapzakje vrij warm is, is een deken niet altijd nog nodig. Houdt hierbij wel rekening met het seizoen. De Koeka slaapzak is gemaakt van katoen. Hierdoor lucht het slaapzakje goed door en kunt uw kindje vrij blijven ademen in de nacht. Maar ook is de Koeka slaapzak extra zacht en fijn voor uw baby om in te slapen.

De gemakken van de Koeka slaapzak

Het gemak van de Koeka slaap zak is dat uw kindje minder makkelijk in het bedje kan gaan staan. Hierdoor voorkomt u kleine ongelukjes. Ook zegt de naam slaapzak het al. Je kunt het slaapzakje vervangen voor de deken. Hierdoor heeft u niet altijd meer een deken nodig bij het slapen. Natuurlijk moet u wel rekening houden met het seizoen, want in de winters is het wel verstandig om een extra deken te gebruiken. U kunt de Koeka slaapzak voor veel activiteiten gebruiken, niet alleen voor in bed maar ook in de kinderwagen of buggy zijn deze slaapzakjes heerlijk voor uw kind om in warm te blijven.