Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka - slab


De slabben van Koeka zijn leuk en praktisch tegelijkertijd. Slabben zijn onmisbaar, en je kunt er eigenlijk nooit teveel van hebben. Wanneer je kindje zelf begint met eten is een slab noodzakelijk om ervoor te zorgen dat er geen eten op de kleding terecht komt. Ook wanneer kinderen tandjes beginnen te krijgen kan een slab gebruikt worden. Door de doorkomende tandjes kan je kindje namelijk wat kwijlen, een slab zorgt ervoor dat de kleding schoon en droog blijft.

Soorten slabben

Voor verschillende wensen zijn verschillende slabben verkrijgbaar. Slab Rome is lekker groot en daardoor geschikt voor ieder kind. Daarnaast heeft Koeka een slab met mouwen, voor kindjes die houden van flink knoeien. Voor kindjes die tanden krijgen is er een minislab, deze kan de hele dag door gedragen worden en zorgt ervoor dat de kleding van je kindje niet nat wordt bij kwijlen.

Zacht materiaal

De Koeka slabbetjes zijn gemaakt van zacht badstof, waardoor deze comfortabel over de kleding van je kindje gedragen kunnen worden. Ook zijn de slabben verkrijgbaar in verschillende kleuren, er is dus altijd een leuk kleurtje voor iedereen.