Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka - speendoekje


Een speendoekje is handig wanneer jouw kindje graag een speen gebruikt. De speen kan dan aan het doekje vastgemaakt worden, en wanneer je kindje de speen bijvoorbeeld ’s nachts kwijtraakt kan hij deze gemakkelijk zelf terugpakken. Ook wanneer de speen op de grond is gevallen kun je deze met behulp van het speendoekje eenvoudig terugvinden.

Speen en knuffel in een

Het speendoekje ziet er schattig uit en is voor de baby leuk om mee te spelen. De speendoekjes zijn een uitkomst voor kindjes die graag gebruik maken van een speen. Zodra een kind begint met grijpen en vastpakken kan het handig zijn om een speendoekje te gebruiken, zodat hij het speentje zelf terug kan vinden. Wanneer het kindje gewend is aan het Koeka speendoekje zal deze herkenbaar zijn en vertrouwd voelen. Het doekje is dan een soort knuffel geworden waarmee het kind lekker kan slapen. Het Koeka speendoekje kan gecombineerd worden met de Koeka slab


Gebruik van het speendoekje

Het speendoekje is gemaakt van een zachte en lichte stof, waardoor deze ook voor jongere baby’s geschikt is. De speen kan aan het lusje van het speendoekje vastgemaakt worden, en kan ook weer eenvoudig verwijderd worden om het doekje te kunnen wassen.


Kiekeboe

Vanaf ongeveer 7 maanden vinden baby’s het leuk om kiekeboe te spelen. Leg het Koeka speendoekje voor het gezichtje van de baby en trek deze dan weg: ‘Kiekeboe!’. Later zal het kindje zelf het doekje wegtrekken. Gegarandeerd hilarisch voor de baby, en natuurlijk voor jezelf.