Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka spuugdoekje

Het Koeka spuugdoekje is te herkennen aan zijn mooie pasvorm. Het Koeka spuugdoekje is extra lang en valt ruim over uw schouder. Door de bloemachtige vorm van het spuugdoekje blijft het goed op de schouder liggen en beschermt het uw kleding. Ook past het Koeka spuugdoekje perfect om het nekje van uw kindje tijdens het geven van de fles of borstvoeding.

Waar dient het spuugdoekje voor?

Het Koeka spuugdoekje is ontwikkeld om u en uw kleding schoon te houden wanneer uw kindje een boertje moet laten na het drinken. Omdat er meestal wat spuug bij komt kijken wanneer uw kindje een boertje laat is het wel zo fijn als uw kleding beschermd is. Koeka heeft hun spuugdoekjes zo ontwikkeld dat ze extra goed op uw schouder blijven liggen, zodat u extra goed beschermd bent. U kunt het spuugdoekje ook gebruiken tijdens het voeden van uw kind. Omdat de Koeka spuugdoekjes extra lang zijn is de pasvorm perfect om het spuugdoekje om het nekje van uw kindje te leggen. Hierdoor kunt u gemakkelijk gelekte voeding schoon maken.

Verschillende kleuren

Het Koeka spuugdoekje is verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en is gemaakt van zacht badstof. Doordat Koeka zoveel verschillende kleuren beschikbaar stelt kunnen wij u een groot assortiment aan spuugdoekjes aanbieden. Hierdoor kunt u gemakkelijk uw spuugdoekje matchen met de kleuren van uw kamer of de andere producten van Koeka.

Combineren met Koeka producten

Het Koeka spuugdoekje is heel leuk om te matchen met de andere producten van Koeka. Denk hierbij aan het Koeka speendoekje en de badjasjes van Koeka. Doordat Koeka hun collectie zo ontwikkeld zijn alle producten heel leuk om met elkaar te matchen omdat ze dezelfde kleuren bevatten. Hierdoor wordt het u mogelijk gemaakt om zo alle producten van Koeka op elkaar af te stemmen waardoor u een hele stoere maar toch lieve stijl creëert.