Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka – Toilettas


Als moeder weet jij als geen ander dat zelfs een piepklein baby’tje enorm veel verzorgingsproducten kan hebben. Thuis kun je deze eenvoudig opbergen in de commode, maar voor onderweg of op vakantie is een toilettas noodzakelijk.

Trendy toilettas

De Koeka toilettas is van het zeer herkenbare design van Koeka. De buitenkant is namelijk bedekt met de herkenbare wafelstof, en voorzien van een geborduurde rand aan de bovenkant. Op de zijnaad is de toilettas voorzien van een Koeka logo. De tas is aan de binnenkant gevoerd met plastic, waardoor de mooie toilettas beschermd blijft tegen eventueel lekkende producten.

Groot genoeg voor alle verzorgingsproducten

De Koeka toilettas is ruim, waardoor je alle verzorgingsproducten voor jouw baby op een plek kunt bewaren. Omdat de toilettas te mooi is om in een luiertas te bewaren, kun je deze ook gebruiken om op de commode alle lotions en crèmes voor jouw baby te bewaren. De toilettas is groot genoeg om ook wat van jouw eigen verzorgingsproducten in mee te nemen. Voor onderweg kan de toilettas afgesloten worden met een rits.

Combinaties

De toilettas is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De Koeka toilettas kan gecombineerd worden met andere producten van Koeka. Zo is het bijvoorbeeld leuk om de toilettas te combineren met een baby purse.