Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka - voedingskussenhoes


Wanneer je gebruik maakt van een voedingskussen is de Koeka voedingskussenhoes onmisbaar. De Koeka voedingskussenhoes heeft het herkenbare design van Koeka. Superleuk in combinatie met bijvoorbeeld een bijpassende aankleedkussenhoes.

Gebruik voedingskussenhoes

De Koeka voedingskussenhoes wordt gebruikt om het voedingskussen schoon te houden. Daarnaast ziet de voedingskussenhoes er vrolijk uit, en zorgt deze ervoor dat het voedingskussen een eyecatcher wordt. De Koeka voedingskussenhoezen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je deze kunt laten matchen bij de rest van de babyspullen.

Van zwangerschap tot baby

Je kunt een voedingskussen al tijdens de zwangerschap gebruiken om bijvoorbeeld je rug te ontlasten, of om op de bank onder je zware buik te leggen. Wanneer je na de geboorte begint met het voeden van je kindje kun je het voedingskussen gebruiken om je kindje comfortabel neer te leggen en goed te kunnen voeden. Handig is dan de Koeka voedingskussenhoes, deze kan namelijk makkelijker dan het kussen worden gewassen. Hierdoor heb je altijd een schoon en fris voedingskussen.


Poefhoes

Wanneer je kind wat groter is maak je misschien geen gebruik meer van een voedingskussen. Wanneer het grote kussen meer in de weg ligt kun je de Koeka tophoes voor een voedingskussen gebruiken om een poef te maken van het voedingskussen. Hier pas precies een opgerold voedingskussen in. Je kindje kan dan lekker liggen en spelen op de poef.