Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka voetenzak

De koeka voetenzak is echt een musthave voor in de koude winterdagen. De koeka voetenzak is speciaal ontworpen voor de maxi-cosi of buggy. Door dat de voetenzak is gemaakt van wafel en gevoerd met de stof Teddy, houdt het uw kindje heerlijk warm. De Koeka voetenzak heeft handige gordelbevestigingsgaten, hierdoor is de Koeka voetenzak geschikt voor een driepuntsgordel waardoor uw kindje veilig en warm mee in de auto kan. De bovenkant van de Koeka voetenzak is voorzien van klittenband waardoor er gemakkelijk een mutsje gecreŽerd kan worden voor meer warmte en comfort tijdens de echte koude winter dagen.

De leukste voetenzaken

Wij bieden u een groot assortiment van de Koeka voetenzakken aan. Zo heeft u keuze uit vele verschillende kleuren en verschillende stoffen. Koeka maakt gebruik van veel verschillende stoffen en kleuren voor hun voetenzakken. Hierdoor wordt het u mogelijk gemaakt om de keuze te maken tussen een wat warme voetenzak en een wat minder warmere voetenzak. Zo zijn de warmere voetenzakken gevoerd met flanel en de iets minder warmere voetenzakken met Teddy. Zijn de winterdagen dan toch echt aan gebroken en is het een paar graden onder 0? Dan blijft uw kindje heerlijk warm in de Koeka voetenzak met flanel. Maar ook heeft u een grote keuze uit de verschillende gekeurde voetenzak. Gaat u voor oudroze of toch liever voor mintgroen? wij bieden u het allemaal.

Gemakken van de Koeka voetenzak

Met de Koeka voetenzak houdt u natuurlijk uw kindje heerlijk warm als u op stap gaat. Doordat het voor babyís heel belangrijk is om goed warm gehouden te worden en zeker als het vriest buiten is de Koeka voetenzak echt een aanrader om aan te schaffen. Niet het enige gemak is dat de Koeka voetenzak uw kindje de warmte biedt die nodig is, is het ook nog ideaal dat je niet meer met dekentjes hoeft te slepen om uw baby helemaal in te pakken. Doordat de koeka voetenzak gevoerd is met teddy of flanel wordt de warmte in de voetenzak gehouden waardoor uw kindje altijd je juiste lichaamstemperatuur heeft. De koeka voetenzak heeft ook handige gordel bevestigingen waardoor de Koeka voetenzak geschikt is om met een driepuntsgordel vast gemaakt te worden. Doordat de voetenzak een gordel bevestiging heeft biedt het de juiste veiligheid die nodig is. Hierdoor kunt u met een gerust hart de auto in stappen wetende dat uw kindje veilig in de autokinderstoel zit.