Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen
 Volgende pagina
 Volgende pagina

Koeka wiegdeken

De Koeka wiegdeken is uitstekend geschikt voor pasgeborenen. Doordat de Koeka wiegdeken zo is gemaakt dat het uw kindje goed warm houdt is dat heel belangrijk, vooral in het winterseizoen. De Koeka wiegdekens zijn heerlijk om onder te liggen en hebben een goede lucht ventilatie zodat uw kindje het niet te warm krijgt en goed door kan blijven ademen. De Koeka wiegdeken is zo gemaakt dat hij lang genoeg is om het strak om het matrasje te kunnen vouwen. Dit is belangrijk omdat hierdoor uw kindje niet onder de dekens kan schuiven.

Verschillende kleuren en stoffen

Koeka gebruikt veel verschillende kleuren en stoffen om hun wiegdekens speciaal te maken. Hierdoor zijn de Koeka wiegdekens in veel verschillende kleuren en stoffen verkrijgbaar en wordt er een ruim assortiment aangeboden. De meeste wiegdekens worden gemaakt van de wafelstof en zijn gevoerd met teddy. Hierdoor wordt de Koeka wiegdeken extra zacht en comfortabel voor uw baby om onder te slapen. Er zijn ook wiegdekens die gemaakt zijn met wafel en gevoerd met flanel, deze wiegdekens zijn iets warmer voor in de koude winterdagen. Doordat de wiegdekens er in zo veel verschillende kleuren zijn kunt u ze gemakkelijk matchen met de wieg accessoires van Koeka.

Verschillende maten dekens


De Koeka wiegdeken is verkrijgbaar in twee verschillende maten. De wiegdeken en de ledikantdeken. De wiegdeken is 75x100 cm en wanneer uw kindje in een ledikant gaat slapen hebben wij voor u de Koeka ledikantdeken van 100x150 cm. De Koeka wiegdeken en ledikantdeken zijn zo gemaakt dat ze net wat langer zijn dan het matrasje zodat u ze gemakkelijk strak kunt trekken en om het matrasje kunt vouwen.


Accessoires bij de Koeka wiegdeken

Uw wieg kunt u op verschillende manieren leuk en comfortabel maken. Maar het allerbelangrijkste is dat u met de Koeka accessoires uw wieg ook veilig kan maken. Denk hierbij aan de Koeka bed-bumpers voor uw wieg om het hoofdje en lichaampje van uw baby te beschermen tegen de harde zijkanten. Maar ook heeft Koeka leuke knuffeltjes voor in de wieg.