Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka – Wieglaken


Om het wiegje van jouw pasgeboren baby’tje mooi op te maken heeft Koeka prachtige wieglakens. Er is namelijk veel meer keuze op het gebied van wieglakens dan alleen een simpel wit lakentje. Met mooi beddengoed kan de babykamer gezellig worden aangekleed. Kies daarom voor een mooi Koeka wieglaken om het kamertje helemaal af te maken.

Opgemaakt wiegje

Wanneer je een mooi wiegje hebt uitgekozen en deze in de babykamer staat kan het wiegje worden opgemaakt. Het wiegje is natuurlijk super belangrijk in de babykamer, het is het plekje waar de baby zich kan ontspannen en lekker kan slapen. Daarom is het belangrijk om het wiegje gezellig op te maken. Wanneer je van het stijlvolle en lieve design van Koeka houdt zijn Koeka wieglakens onmisbaar in het wiegje van jouw baby. Om de baby warm te houden kan een deken worden gebruikt, deze wordt voorzien van een wieglaken.

Ton sur Ton

Om het bedje mooi aan te kleden is het belangrijk dat het bedje zelf, de deken en het wieglaken op elkaar afgestemd zijn. Koeka heeft wieglakens in verschillende kleuren, waardoor je gemakkelijk een mooie combinatie kunt maken. Kies bijvoorbeeld voor een zilvergrijs hoeslaken met een Koeka wieglaken in taupe bij een lichtgrijs bedje. Samen met de prachtige accessoires van Koeka kan de babykamer prachtig gestyled worden. Combineer het beddengoed van Koeka bijvoorbeeld met een Koeka kussen.