Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Koeka wrapper

Met de Koeka wrapper kunt u uw kindje heerlijk inwikkelen na het badderen of wanneer u naar buiten gaat. Hierdoor blijft uw kindje altijd warm en beschermd het tegen kou en een verkoudheid. De Koeka wrapper heeft beentjes en een capuchon waardoor uw kindje extra warm blijft en beschermd blijft. De Koeka wrapper is gemaakt van wafel en is gevoerd met badstof. Dit is extra zacht voor uw baby en heerlijk warm. De Koeka wrapper is speciaal ontwikkeld met een strik sluiting waardoor het de Koeka wrapper een extra detail geeft.


De gemakken van de Koeka wrapper

Wanneer u uw kindje in bad heeft gedaan is het altijd lastig om uw kindje optimaal warm te houden. Daarom heeft Koeka de Koeka wrapper ontwikkeld. De Koeka wrapper is gemaakt van wafel en gevoerd met badstof is de Koeka wrapper ook nog vocht opnemend. Hierdoor voorkomt u verkoudheden of griepjes. De Koeka wrapper is ook gemakkelijk te dragen wanneer u uw kindje mee neemt in de maxicosi of om te slapen in de box of wieg. Doordat de Koeka wrapper en capuchon heeft wordt het hoofdje van uw kindje extra goed beschermd en voelt uw kindje zich extra veilig.


Combineren met de Koeka wrapper

Doordat de Koeka wrapper in veel verschillende kleuren beschikbaar is, kunt u de Koeka wrapper heel gemakkelijk combineren met andere producten uit de Koeka collectie. Ook kunt u de kleur van uw Koeka wrapper gemakkelijk aanpassen aan de kleuren van uw kinderkamer of andere producten van Koeka. Zo kunt u de kleuren van de Koeka wrapper goed combineren met bijvoorbeeld de kleuren van uw boxkleed of ledikant deken.