Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Kussens


Kussens zijn het perfecte accessoire voor de kinderkamer. Koter & Co verkoopt verschillende soorten kussens, waarmee jij en je kindje heerlijk comfortabel kunnen zitten en liggen. Kussens zien er gezellig uit, en zijn heerlijk zacht en functioneel. Naast kussens verkoopt Koter & Co ook mooie kussenhoezen, die ervoor zorgen dat de kussens schoon blijven en er mooi uit blijven zien.


Speciale kussens

Naast gewone kussens verkoopt Koter & Co ook speciale voedingskussens. Deze kussens zijn speciaal gemaakt om je baby in de juiste houding naast je te leggen tijdens het voeden. Deze kussens zijn echter niet alleen geschikt voor tijdens het voeden. Veel vrouwen gebruiken de kussens bijvoorbeeld al tijdens de zwangerschap, wanneer liggen niet meer zo comfortabel is. Zij gebruiken deze kussens tijdens de laatste maanden van de zwangerschap, om de buik te ondersteunen. Wanneer de baby groter is kun je de kussens gebruiken om het kindje te laten wennen aan zitten. Je gebruikt het voedingskussen dan om het kindje veilig te kunnen laten zitten, zonder om te vallen.


Isi mini kussens

De Isi Mini kussens zijn zeer populaire kussens, en met goede reden! Deze kussens kunnen multifunctioneel gebruikt worden. De kussens hebben de vorm van een dier, waardoor ze gezellig staan in de kinderkamer. Door de U-vorm kunnen de kussens handig gebruikt worden tijdens het voeden. Het kindje ligt in de juiste houding, voldoende ondersteund om goed te kunnen drinken. Gebruik de Isi Mini kussens ook om een oudere baby te laten wennen aan rechtop zitten. Wanneer het kindje in de U-vorm zit, wordt hij ondersteund en kan hij ontspannen zitten.


Hoezen voor kussens

Om de kussens er gezellig uit te laten zien, en deze netjes schoon te houden, heeft Koter & Co ook mooie kussenhoezen in het assortiment. Voor bijvoorbeeld de voedingskussens bestaan verschillende hoezen. De standaard hoes heeft een hoefijzervorm, waardoor het voedingskussen langwerpig gebruikt kan worden. Er is echter ook een ronde hoes. Het kussen kan hier cirkelvormig ingestopt worden, waardoor het kussen gebruikt kan worden als een kleine poef. Wanneer het voedingskussen niet meer zo vaak gebruikt wordt is dit een handige oplossing.