Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Lamp babykamer


Een babykamer lamp is de ideale manier om de babykamer eenvoudig meer sfeer te geven. Met de juiste lamp voor de babykamer kan deze op een gezellige manier verlicht worden. Hierbij is de balans tussen praktisch en voldoende licht, en sfeervol belangrijk. Ook de voorkeur van het kindje zelf is belangrijk. Sommige kinderen slapen graag met een klein nachtlampje aan, terwijl andere kinderen liever geheel in het donker slapen.


Welke lamp voor de babykamer?

Wanneer je zoekt naar een lamp voor de babykamer is het belangrijk om eerst te bedenken welk type lamp geschikt is. Koter & Co verkoopt bijvoorbeeld hanglampen, maar ook wandlampen en staande lampen die op een nachtkastje of commode geplaatst kunnen worden. Vaak is een combinatie van verschillende lampen de beste optie in de babykamer. Zo kun je voor voldoende licht een goede plafondlamp gebruiken, en een kleiner lampje op de commode.


Vrolijke lamp babykamer

Koter & Co verkoopt de ontzettend leuke lampen van het merk Heico lampen. Deze lampen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, zoals een konijn, paddenstoel of hert. Een vrolijke lamp van dit merk is een ware eyecatcher in de babykamer. Ze kunnen goed gecombineerd worden in een klassiek interieur, maar staan ook heel leuk in een strakkere babykamer. Koter & Co heeft een groot assortiment aan Heico lampen voor de babykamer, waardoor er altijd wel een leuke lamp voor iedere babykamer is.


Nachtlampje babykamer

Veel kinderen zijn bang om in het donker te gaan slapen, en hebben het liefst een lampje bij zich in de buurt. Speciaal voor kinderen die het liefst zo dicht mogelijk een lampje in de buurt willen hebben heeft Koter & Co de Pabobo Barbapapa lampjes in het assortiment. Dit is een draagbare babylamp die gaat branden wanneer jouw kind hem van het laadstation optilt. Eenmaal opgeladen blijft hij 11 uur branden: genoeg voor de hele nacht. De lamp heeft geen snoer of losse batterijen en wordt niet heet, waardoor het een veilige lamp voor de babykamer is.