Item(s): 0 | Totaal: €0,00
Bekijk inhoud | Afrekenen

Laundry bag


Een laundry bag is het ideale accessoire voor een opgeruimde kinderkamer. Kinderen die lekker buitenspelen, voetballen en hutten bouwen krijgen al snel vieze kleren. Wil je deze vuile kleding op een vaste plek verzamelen voordat het de wasmachine ingaat? Kijk dan eens bij deze handige laundry bags. Hierin kan het wasgoed makkelijk verzameld worden en netjes uit het zicht opgeruimd worden. De laundry bags van Koter & Co zijn speciaal geschikt voor de babykamer. Door de vrolijke kleuren en afbeeldingen is een laundry bag niet alleen praktisch voor alle kinderkleding, maar ook een vrolijke toevoeging aan de kinderkamer.


Wat is een laundry bag?

Een laundry bag is een soort staande tas voor in de kinderkamer. Aan de bovenkant van de laundry bag kan deze geopend worden en gevuld worden met wasgoed. De laundry bag is gemaakt van een stevige stof, waardoor deze veel wasgoed aankan. Wanneer de laundry bag vol is, kan deze eenvoudig meegenomen worden naar de wasmachine. Hier kan de laundry bag geleegd worden, om de kleding te kunnen wassen. De laundry bag heeft handige handgrepen waaraan deze gemakkelijk opgetild kan worden.

Laundry bag netjes opgeruimd

Wanneer de laundry bag niet gebruikt wordt kan deze plat opgevouwen worden zodat deze niet veel ruimte inneemt. Als de wasmand niet in gebruik is, kan hij uit het zicht opgeruimd worden. Doordat de laundry bag van licht materiaal is gemaakt weegt deze niet veel.


Onderhoud laundry bag

Als de laundry bag vies geworden is, kan deze afgewassen worden. Zo blijft de laundry bag altijd schoon, om al het vuile wasgoed van jouw kind te kunnen verzamelen. Met een laundry bag voorkom je dat de vloer van de kinderkamer bezaaid wordt met was. Samen met je kind zorg je er daardoor voor dat de kinderkamer netjes blijft, en dat het wasgoed gemakkelijk meegenomen kan worden naar de wasmachine.